ahir, 9 de març... una data significativa per a mi, va coincidir a Ulldemolins...
![]() |
1r premi "decoració", XXXIII diada gastronòmica de la truita amb suc (Ulldemolins, Tarragona) |
en una jornada de sol primaveral, es va celebrar la XXXIII diada gastronòmica de la truita d'espinacs amb suc...
una bona selecció de truites d'espinacs, amb fesols i bacallà, elaborades amb suc...
sembla a priori, una tasca fàcil, però el secret rau aquí, en el suc!
cal tenir a l'abast: una cassola de terrissa, oli, alls, julivert, farina, pebre vermell, sal i, aigua calenta...
![]() |
ingredients per la truita amb suc... |
i "la ma trencada"!
![]() |
elaborant el suc per afegir a la truita... |
![]() |
afegint els ingredients de mica en mica, amb delicadesa |
![]() |
fent la barreja de manera suau i progressiva... |
quasi be un centenar de cassoles es van presentar, enguany, al concurs de la truita amb suc...
![]() |
aquesta era la esplèndida taula amb quasi be un centenar de caçoles de truita amb suc a concurs... |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada