dilluns, 10 de març de 2014

"concurs..."

ahir, 9 de març... una data significativa per a mi, va coincidir a Ulldemolins...


1r premi "decoració", XXXIII diada gastronòmica de la truita amb suc (Ulldemolins, Tarragona)

en una jornada de sol primaveral, es va celebrar la XXXIII diada gastronòmica de la truita d'espinacs amb suc...

una bona selecció de truites d'espinacs, amb fesols i bacallà, elaborades amb suc... 

sembla a priori, una tasca fàcil, però el secret rau aquí, en el suc!

cal tenir a l'abast: una cassola de terrissa, oli, alls, julivert, farina, pebre vermell, sal i, aigua calenta... 

ingredients per la truita amb suc...

i "la ma trencada"!

elaborant el suc per afegir a la truita...


afegint els ingredients de mica en mica, amb delicadesa 


fent la barreja de manera suau i progressiva...

quasi be un centenar de cassoles es van presentar, enguany, al concurs de la truita amb suc...


aquesta era la esplèndida taula amb quasi be un centenar de caçoles de truita amb suc a concurs...