fruits eixuts de gavarró o gratacul (Rosa canina, Priorat) |
projectes, que van prenent forma, coent-se poc a poc, com tot en aquesta vida
un cop passada la foguerada inicial, on el concepte era clar però calia deixar-lo reposar,
quasi be un any més tard del primer esbós, de donar-hi voltes mirant de donar a tot plegat un contingut que fos atractiu; tot ha anat prenent forma
com dic, sembla que finalment aquella idea etèria que vàrem parir en Jordi i jo mateix tornant d'un cap de setmana intens, compartit entre d'altres amics amb l'Iñaki Relanzon, que ens va dur per terres dels Pirineus centrals, concretament per la vall de Tena i la d'Ordesa, per observar i fotografiar flora i paisatge
ara es van perfilant dates i continguts, en breu publicaré calendari de les activitats i les opcions, de moment, us en faig un petit tast:
durant dos caps de setmana, a l'abril i al maig, tenim en marxa uns tallers de fotografia que, amb el Priorat com a excusa, tenen per objectiu mostrar entorn paisagistic, flora, presència humana a la zona, i especialment la vinya omnipresent...
quatre tallers d'un dia de durada cada un d'ells, quatre tallers amb continguts diferents però amb un sol fil conductor, el Priorat
som a la recta final, és el moment que sols cal posar fil a l'agulla i anar enfilant totes les "boles" escollides, i...
gaudir-ne!
2 comentaris:
molta sort!! segur que serà tot un èxit :)
gràcies Evelyn, hi possarem ganes i força...
espero que puguis venir...
s@lut
Publica un comentari a l'entrada